Travel

Gran Canaria 2017

img_1933

img_1933

Afgelopen herfstvakantie (ondertussen alweer een maand geleden..), ging ik op vakantie naar het eiland Gran Canaria. Ondertussen ben ik de tel kwijt geraakt met hoe vaak ik er geweest ben, maar het zal iets tussen de 11 & 14 keer geweest zijn. De laatste keer dat ik er geweest was, was in 2014, daar schreef ik toen ook een artikel over. Ik ben mijn ouders daar in de herfstvakantie een weekje komen opzoeken, deze keer hebben wij een auto gehuurd om het eiland wat te verkennen op een andere manier dan afgelopen jaren.

Vanaf kleins af aan bezochten wij elk jaar in oktober Gran Canaria, we gingen elk jaar naar hetzelfde park waar we weer dezelfde vakantievrienden ontmoetten. Dat klinkt heel saai, maar het waren de mooiste vakanties! Nu gaan wij natuurlijk al langer niet meer naar hetzelfde park en was dit voor mij sowieso de laatste keer voorlopig dat ik Gran Canaria bezocht. En ondanks dat ik het niet het mooiste eiland vind van alle Canarische eilanden, heb ik hier wel de mooiste herinneringen aan. Daarom wou ik er sowieso nog 1 keer heen om het “af te sluiten”. 

Sinds dat we Mallorca (ook in 2014) verkend hebben per auto, proberen we op elke plek waar we komen een auto te huren om zoveel mogelijk van een plek te kunnen ervaren. Deze keer hadden we voor het eerst een ongelukje met de auto waardoor we uiteindelijk een nieuwe auto hebben gekregen. Maar dat mocht de pret niet drukken, we hebben uiteindelijk toch nog mooie plekken mogen bewonderen. En hoewel ik niet zoveel foto’s heb gemaakt, deel ik in dit artikel toch een aantal die ik uiteindelijk nog wel heb gemaakt!

img_1813  img_1829 img_1832 img_1869 img_1875 img_1881 img_1888 img_1896 img_1906 img_1914 img_1915 img_1917 img_1919 img_1921  img_1934 gran-canaria-2017

Ben jij ooit op één van de Canarische eilanden geweest? Zo ja, welke?

5 thoughts on “Gran Canaria 2017

  1. Leuk dat je zulke goede herinneringen hebt aam Gran Canaria. Leuk dat het eiland nu ook met de auto hebt verkend. Ik ben ooit op Lanzarote geweest. Dat was erg mooi, maar ben er niet meteen benieuwd door geworden naar de andere eilanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *