Travel

Gran Canaria / Klein Venetië & duiken!

IMG_6622

Hoewel ik een hele boel te vertellen heb, schrijf ik toch maar 2 artikels over mijn vakantie. Het is overigens alweer een tijdje terug en zelf vind ik het ook leuker om kerst gerelateerde artikels te schrijven!

Vandaag de foto’s van klein Venetië & het duiken, verder hebben we ook echt vakantie gehouden en niet veel ondernomen, deze 2 dingen die springen er toch wel echt uit. Puerto de Mogan, ook wel klein Venetië genoemd, lag vrij dicht bij ons hotel, ook gingen we daar vanwege het slechte weer, duiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We begonnen met snorkelen om het een beetje onder de knie te krijgen, we zagen al een paar vissen, een rog, krabben en natuurlijk een heleboel zeesterren. Uiteindelijk moesten we blokjes lood om onze  zij binden en een superzwaar vest met een zuurstoffles en pfoehh 15 kilo is best pittig om mee te zeulen naar het strandje, maar gelukkig was het niet erg ver. Uiteindelijk moesten we onszelf laten vallen in het water, eventjes heb je het koud maar al gauw verwarmd het pak je, dat moet ook wel want anders is het veel te koud zo diep! Het was erg wennen met het ademen, en ik dacht tijdens de eerste 5 minuten; please laat het snel voorbij zijn, maar al gauw wen je er aan.

Het duiken was net iets toffer dan het snorkelen, we zagen een octopus en een heleboel vissen, geweldig om eens te doen, mijn geld meer dan waard!

 

Helaas was mijn actie cam op het gegeven moment kapot waardoor ik geen foto’s meer kon maken, gelukkig gaat het om de ervaring.

Ik kreeg het pak niet aan, maar uiteindelijk is het gelukt gelukkig haha. Ook een verklaring ondertekenen dat wanneer je overlijd, zij niet aansprakelijk zijn, stiekem wanneer je dat leest denk je wel van.. wat kan er mis gaan.. Maar nee het is gewoon voor het geval dat natuurlijk.

7 thoughts on “Gran Canaria / Klein Venetië & duiken!

  1. Ooooh Room, wat een ontzettend mooie foto's zitten er tussen!
    En het ziet er allemaal zo mooi, warm en vrolijk uit, krijg er gelijk zo'n verlangen naar vakantie in een warm land door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *