Gratis telefoon achtergronden!

Home / Creative / Gratis telefoon achtergronden!
Gratis telefoon achtergronden!

2,5 jaar geleden begon ik met het delen van telefoonachtergronden, eigenlijk was het niet echt een voorbedacht plan. Ik had een paar patronen voor een opdrachtgever gemaakt, maar uiteindelijk zijn werden ze niet meer gebruikt. En in plaats van ze gewoon maar op mijn laptop te laten staan gebruikte ik ze zelf als achtergrond op mijn mobiel. Toen ik van iemand de vraag kreeg waar mijn achtergrond van was, besloot ik ze om ze te delen op mijn blog. Sindsdien probeer ik steeds vaker achtergronden te delen! Illustraties maken vind ik leuk, maar stiekem vind ik het maken van patronen misschien nog wel leuker! En op deze manier heb ik er zelf niet alleen wat aan, maar de mensen die mijn blog lezen ook.

Bij deze dus weer vier nieuwe achtergronden in pastelkleuren! En mocht je nou opzoek zijn naar een ander kleurenthema of een ander patroon, dan kan je wellicht een achtergrond vinden in één van de onderstaande artikelen:

telefoonachtergronden-4

Achtergrond 1 / achtergrond 2 / achtergrond 3 / achtergrond 4 

Leave a Reply

Your email address will not be published.