Uncategorized

Green cupcakes

Ik en koken gaat absoluut niet samen, dat blijkt maar weer elke keer wanneer ik in de keuken sta. Muffins, wafeltjes, koekjes, lasagne en verder kan ik niet gaan want meer heb ik nog niet gekookt. Voor de high tea moest ik toch iets maken, ik dacht natuurlijk; ik maak muffins, lekker makkelijk. Maar nee hoor zelfs dat kan verkeerd gaan. Ik wou graag blauwe muffins maken, ze zijn helaas groen geworden waardoor het leek alsof ze beschimmeld waren haha.
Uiteindelijk waren ze in nog geen uurtje klaar en kon ik ze gaan “versieren”. Makkelijk joh, uhu nee.. Zelfs versieren lukte niet haha. Ik maakte glazuur en strooide er dingen op, tot ik me bedacht dat het eigenlijk niet handig was omdat ik ze nog moest vervoeren. (oké eigenlijk lukte het niet helemaal met het glazuur maar dat ter zijde). Uiteindelijk zagen ze er dus best raar uit, groen met een kwart versiering. 
Ik heb alles geprobeerd te filmen, waar ik niet heel handig in ben maar ja. Niet heel bijzonder; cupcakes maken? Maar toch leuk om het te filmen, dat maakte het koken weer wat “spectaculair”.

15 thoughts on “Green cupcakes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *