Uncategorized

Happy birthday mams!

DSC_0226

Mijn moeder is vandaag jarig! Ik was gisteren jarig en nu dus mijn moeder, dus gefeliciteerd mama. Gisterochtend of nee middag werd ik gebeld door de collega van mijn moeder, hij feliciteerde me en confronteerde me met mijn geheimp voor mijn ouders, mijn moeder had even op mijn blog gekeken voor een foto van mij, niet slim omdat ze zo dus heeft ontdekt dat ik zonder mijn ouders toestemming naar Den Bosch ben geweest. Oeps, haha, nu hoef ik er in ieder geval niet meer om te liegen.

Verder vond ik het erg gezellig gisteravond samen met mijn vriendinnen en heb ik leuke cadeaus gekregen, ook erg bedankt voor de felicitaties op twitter en op mijn blog! Er komt een filmpje met de cadeaus die ik gekregen heb, alleen ik weet niet precies wanneer vanwege mijn planning :). 
Ik heb vanochtend al heerlijk “kuch” hardloopt samen met mijn moeder. Daarna heb ik mijn moeders cadeautje gegeven. Als laatst ga ik straks nog een filmpje maken denk ik en dan mijn shoplog filmen.
Liefs, Romy

13 thoughts on “Happy birthday mams!

 1. Nog gefeliciteerd met je moeder (:
  En fijn dat je er nu niet meer om hoeft te liegen,
  haha. Waren je ouders niet boos ?
  Hihi, ik kijk uit naar je brief + tekening! :D.
  Bedankt voor je lieve reactie.
  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *