Uncategorized

Happy Birthday to you

Vandaag is Sanne jarig, en is ze 16 jaar geworden! Gisteren vierde ze het en ging mijn fototoestel mee en heb ik een paar leuke foto’s kunnen maken. We zijn nog even naar een plaatsje geweest om te basketballen en daar zijn geweldige foto’s uit gekomen, misschien post ik ze nog eens op mijn blog maar anders had ik echt heel veel foto’s voor vandaag haha. Ik kan slecht keuzes maken watbetreft foto’s. 
Maar ik wil Sanne een fijne dag wensen en ik hoop je vaker te gaan zien! 
Happy birthday <3

16 thoughts on “Happy Birthday to you

  1. Leuke foto's Romy. Vooral de laatste heb je erg mooi gemaakt. Wat voor instellingen gebruik je? misschien dat hij nog scherper kan door het diafragma en sluitertijd te gebruiken 😉 xx

  2. OMG, tompoezen! Die hebben ze niet in London, tenminste ik heb ze nog nergens gezien. Als ik snel weer in nederland ben, wil ik die zo graag eten. Leuke blog heb je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *