Uncategorized

Happy Blue-Monday

 Mijn filmpje was af, ik had gefilmd hoe ik mijn haar verfde (geen voice-over, omdat dat niet lukte) maar hij was af, en ja je raad het al.. net op het moment dat ik hem wilde opslaan viel mijn computer uit. Iets later komt mijn video dus online, als ik na school nog tijd heb maak ik de video voor morgen :). Ik had lazy-sunday outfit foto’s gemaakt, ik vond ze alleen niet mooi genoeg om te plaatsen haha, dan alleen maar foto’s van mijn haar.

En natuurlijk zoals iedereen wel 30x heeft gehoord is het vandaag Blue-Monday, al heb ik het gevoel dat het elke maandag Blue-Monday is, merk ik er niets van dat iedereen meer chagrijnig is haha.

Fijne Blue-Monday!

24 thoughts on “Happy Blue-Monday

  1. Wat is je haar toch prachtig! Staat je echt goed :) En inderdaad, elke maandag is het toch gewoon blue monday? Ik vind het altijd weer wennen als het weekend voorbij is. Heb altijd het idee dat ik weer op gang moet komen 😉 Liefs Anouschka

  2. Je haar is echt zooo geweldig en het staat je super! Volgens mij heb ik dit al een aantal keer gezegd, maar goed. :") Op deze foto's zie je het heel duidelijk! Vind het echt heel bijzonder, niet veel mensen durven dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *