Creative

Illustratie / Happy Halloween!

Halloween illustratie

Halloween illustratie

Boe! Het is vandaag 31 oktober, wat betekend: Halloweeeeen! De afgelopen tijd is ineens heel snel gegaan en het is vandaag alweer de laatste dag van oktober, wow! Wij waren van plan om met onze klas een halloween feestje te organiseren, maar helaas is het er uiteindelijk niet van gekomen. Wel heb ik genoten van alle foto’s die ik op Instagram voorbij heb zien komen en ook heb ik heel wat leuke Halloween video’s gekeken. In ieder geval vind ik het erg leuk dat Halloween steeds meer in Nederland gevierd wordt en ik hoop zeker dat ik me volgend jaar wel kan verkleden voor dit themafeest haha!

Ga jij nog Halloween vieren of heb je het gevierd, zo ja als wat was jij verkleed en zo nee als wat zou jij je verkleden als je het wel zou vieren? 

31 thoughts on “Illustratie / Happy Halloween!

 1. Hihi, zo leuk de illustratie :). Mooi gedaan. Ik heb ook geen feestje gehad dit jaar, wie weet volgend jaar. Wel echt leuk om lekker uit te pakken en verkleed te gaan. Woehoe!

 2. Wat een leuke illustratie! Ik vier geen Halloween maar vind het wel echt heel erg leuk. Gisteren heb ik een simpele hertjeslook gemaakt omdat ik heel desperate ook iets aan Halloween wilde doen (staat op mijn Instagram!). Wat heb jij trouwens mooi haaaaar! XX

  1. Dankjewel! Ah dat is ook leuk, ik ga even snel kijken op je Instagram! Ik ben zo jaloers op mensen die dat kunnen, ik kan nog niet eens fatsoenlijk mijn make up op doen. Tekenen op papier is meer mijn ding haha. En dankjewel, wat lief!

 3. Leuk! Ik zat dit weekend ook heel zielig te leren terwijl allemaal andere mensen Halloween vierden. Vorig jaar heb ik het voor het eerst echt gevierd, helemaal verkleed inclusief scary make-up en dat vond ik zo leuk. Hopelijk volgend jaar weer :)

 4. Wat een super mooie illustratie! Ik ga gelijk ook even een kijkje nemen op je webshop! Verder heb ik Halloween dit jaar niet gevierd, te druk eigenlijk en geen leuk feestje om naar toe te gaan! Vorig jaar was ik een vampier-achtige Snow White en twee jaar daarvoor had ik me verkleed als Katerine Petrova van The Vampire Diaries (heb blijkbaar iets met vampiers haha). Dit jaar had ik me graag verkleed als Eleven van Stranger Things!

  1. Wat een lieve reactie! En wat leuk dat je een kijkje neemt in mijn webshop, hij is niet helemaal up to date meer, maar er komen gauw kerstkaartjes aan whoehoe! En wauwik kende Eleven van Stranger Things eerlijk gezegd niet, ik ging hem(?) even googlen, wat een creep haha. Ik ben wel heel benieuwd hoe je je dan verkleed had! Tof dat je het al zo vaak gevierd hebt :)

 5. Wat een leuke Illustratie! Ik hou van Halloween en ben meestal druk bezig met lekkere snacks maken in Halloween thema enzo maar dit jaar is het er niet van gekomen.
  Ik heb wel een pompoen uitgesneden, Halloween films gekeken en ik ben naar een klein Halloween feestje geweest. Dit was last minute dus ik heb me snel als een bandiet verkleed, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *