Uncategorized

Happy list week 3!

IMG_8784
Steeds vaker lukt het me om kleine positieve momenten en dingetjes te onthouden, zodat ik ze uiteindelijk allemaal kan verwerken in een artikel! Ik zoek nog naar de perfecte naam voor dit artikel, dus als jullie suggesties of ideeën hebben voor een titel, laat het weten in de comments! Vandaag een kort lijstje met de dingen die mij blij maakte deze afgelopen week! 

❤ Een mevrouw in de trein die me haar dagkaart aanbood – ik was mijn OV kaart verloren in Amsterdam, en toen ik daarover iets vroeg aan de conducteur heeft een oudere vrouw waarschijnlijk iets opgevangen waarna ze me haar dagkaart aanbood omdat ze toch uit de trein moest. Zo ontzettend lief!

❤ Esther noemde mij en mijn tekenaccount op haar blogklik hier voor het artikel.  
❤ Ook Sylvia schreef iets over mij – en ze schreef niet een klein stukje, maar een heel artikel, heel leuk! Klik hier voor het artikel. 
❤ Ik ontmoette Marjolein op het station in Leeuwarden – hoewel ik vaker achteraf een berichtje krijg op social media, was dit de eerste keer dat iemand mij in real over mijn blog aan sprak! Ik heb samen met haar tot aan Lelystad gereisd, super gezellig (klik hier voor de vlog)!
❤ Tineke noemde me in haar artikel – ik was deze er bijna vergeten bij te zetten, toen ik mijn artikel al ingepland had zelfs! Ik was nog even blogs aan het lezen toen ik het lieve artikel van Tineke las waar ze me in had genoemd, klik hier voor het artikel
❤ Het wordt later donker – natuurlijk heb ik nu softboxen en stress ik hem nu niet meer om het licht voor foto’s, maar niet alleen daarvoor is het handiger, zo kan ik bijvoorbeeld later gaan sporten (want dat doe ik ook zo veel.. kuch). 
❤ Mijn ov kaart komt vandaag weer binnen – maandag ochtend heb ik hem laten blokkeren en een nieuwe aangevraagd, als alles goed verloopt komt hij vandaag (ja binnen 3 werkdagen) al binnen! Yes! Dat betekend dat ik morgen gewoon mee kan gaan filmen met Jessy! 
❤ Eigengemaakte studio – ik had het al laten zien in een vlog, en of je het wel een studio kunt noemen.. hmm. Maar ik heb een nieuwe film en fotografie plaats ingericht, super fijn zo werken. 
❤ Broodjes met mama – nu mama woensdag een avond dienst heeft, betekend dat dat ze op woensdag met mij kan middageten, heel gezellig! 
❤ Vrolijke sokken – kunnen sokken vrolijk zijn? JA! Ongeveer elke dag laat ik met trots de leuke sokken van die dag zien in mijn vlog! Hoewel ik vaak mijn oversized grijze truien aan trek, moeten daar wel leuke sokken bij! 
Ik ben benieuwd naar wat jou blij maakte afgelopen week!? 

11 thoughts on “Happy list week 3!

  1. Wauw, wat een leuk en vrolijke lijst! Vooral de eerste is echt ontzettend lief. Dat komt niet vaak voor! Balen van je OV, maar gelukkig heb je hem vandaag hopelijk weer! Ik had de mijne een keer verloren op een voetbalveld en iemand kwam hem gewoon even brengen, superlief en ook een klein beetje geluk, tegenwoordig zou niemand zo meer iets doen.
    liefs

  2. Echt zo leuk dat je elke week zo'n lijstje maakt :) ik werd gelukkig van het feit dat ik voor het eerst alle videos van de blogilates kalender dag in 1x kon afronden. ik kreeg en compliment over mijn nieuwe jurkje en door kers verse sneeuw lopen is zooo fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *