Uncategorized

Happy list week 4!

IMG_0123

Jeeej vandaag weer een happy list! En het gaat steeds makkelijker, ik heb zelfs bijna te veel om in 1 artikel te verwerken! Ik deel mijn complete leven al in vlogs, maar ik spreek de happy moments van mijn dag nog veel te weinig uit in de video’s. Vandaag ben ik weer in Amsterdam, naar het van Gogh museum en de perfecte bril hopelijk bestellen!

Fijne dag allemaal!

♥ Egel dekbed en sokken – ik ging naar de Primark voor vossensokken maar vond uiteindelijk een egeldekbed en egelsokken whaah!
♥ Panda filmpje – deze wou ik delen in een ander artikel, maar ik kan het gewoon niet laten om hem nu al te delen. Mijn moeder stuurde het filmpje naar me toe en ik werd zo blij van panda’s op een glijbaan, klik hier voor het filmpje.
♥ V&D – jaa deze moet er ook tussen staan, samen met Jessy ging ik van de glijbaan in de V&D, ik heb die 2 minuten genoten, hopelijk komt binnenkort er een ballenbak op mijn pad.
♥ Sylvia noemde me op haar blogklik hier voor het artikel.
♥ Saske tagde meklik hier, de Instagram tag was ik al meerdere keren tegen gekomen, en nu ben ik zelf getagd. Morgen plaats ik hem op mijn blog!
♥ De perfecte bril – ik had hem al een tijdje OP HET OOG (snap je hem ;’)), en kwam hem per toeval tegen in een andere winkel; de perfect bril! Ik was namelijk van plan om vandaag de winkel pas te bezoeken, hopelijk kan ik hem vandaag bestellen!
♥ Lachwalletjes – tijdens het bewerken van deze foto vielen mijn lachwalletjes op, even was ik van plan om een andere foto te gebruiken maar nee ik vind het wel leuk.
♥ Hema 4uurtje – buiten het ontbijten van de HEMA, is ook het 4uurtje heel lekker. Een gebakje en een kopje thee voor 1 euro, geen geld en heel gezellig!
♥ Kringloop – dit is dubbel, net als de misgelopen vossen sokken, de kringloop waar ik elke maand heen ging is gestopt met kleding verkopen. Maar in de andere kringloop vond ik wel hele mooie items die ik volgende week aan jullie show in een shoplog!

14 thoughts on “Happy list week 4!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *