Uncategorized

Happy new hair

Op de ene foto ziet het er mooier uit dan de andere, dat komt meer door het licht en de tijd dat de foto gemaakt is. Het is alweer anderhalve week geleden dat ik mijn haar verfde en oepss.. mijn filmpje komt nu pas online! Ik wou graag een voice-over maar helaas is mijn laptop daar niet goed voor haha. Heel veel wouden er een filmpje over zien, maar eigenlijk stelt het niet veel voor haha, ik meer verf in mijn haar en dat film ik hih. Ik had de verf van Samyra gekregen en zij heeft de achterkant geverfd en ze heeft het gefilmd.  
Wat wel lastig is, is dat er nog wel outfits met blond haar komen 😉 Ik ga binnenkort naar de stad om nieuwe verf te kopen die hopelijk langer blijft zitten. 
Wat vinden jullie ervan en hoe denk jij dat mensen uit de omgeving erop reageren? 

22 thoughts on “Happy new hair

 1. Die eerste foto vind ik erg mooi!
  Persoonlijk houd ik niet zo van gekleurd haar, maar dat is vooral een persoonlijke mening en dat ik er zelf niet voor zal kiezen. Maar je kan het wel hebben!

 2. Ik vind het wel heel mooi en het staat je super goed! Ik zou het zelf niet zo snel doen denk ik en ik heb ook geen idee hoe mijn omgeving er op zou reageren. Mijn 'beste' vrienden zouden het wel leuk vinden denk ik, nabije familie ook wel alleen iedereen daaromheen zou het waarschijnlijk raar vinden.

 3. Erg gaaf! Ik vind het ook goed bij je passen! Ooh ik heb mijn haar in mijn emo periode eens roze geverfd en ik woon nogal in een boerengat.. wat de boer niet kent nouja dat wil ie ook niet kennen > < Ik werd constant na geroepen op straat hahaha

 4. Ik heb zelf donkerpaars haar, wat mij erg goed bevalt. Omdat roze niet bij mij past zal ik het denk ik niet zelf doen, maar bij jou staat het echt leuk!

 5. Ik wil het zo graag maar mijn ouders worden echt kwad als ik het doe!
  Het staat je zo leuk! Echt supergaaf!
  Hoe reageren mensen op straat eigenlijk? Daar ben ik wel hee benieuwd naar,

 6. Aaaah Room, misschien een beetje een late reactie maar ik vind het echt ontzettend gaaf!
  Zo tof dat je je haar gewoon roze verft, echt petje af want ik doe het je niet na!
  Het staat je daarnaast ook nog eens gewoon goed, HAPPY NEW HAIR!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *