Uncategorized

Happy new layout

nieuwe-layout

Ojaa, het was weer zo ver. Een nieuwe layout, al een tijdje zat ik erover te denken maar ik wist niet precies wat ik wou. Ik tekende een voorbeeld, zocht inspiratie op internet en uiteindelijk kwam ik na zo’n 30 uur bij deze layout. Ik begin steeds meer van HTML te begrijpen maar ohh wat blijft het lastig haha.

Natuurlijk zitten er nog een paar foutjes in, die probeer ik op te lossen maar dat heeft nog wat tijd nodig. Ik kon niet wachten met hem online te zetten, ik vond mijn andere layout te storen. Buiten wordt het mooier weer dus mijn layout moest ook weer wat meer naar de lente toe.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

^^ Nieuwe layout ^^

^^ Oude layout ^^

23 thoughts on “Happy new layout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *