Uncategorized

Baaldagje

Heel vervelend, vandaag zou er een filmpje van mijn verjaardagcadeautjes komen alleen de belichting werkt niet mee en dus moet ik het even uitstellen. Erg jammer omdat ik hem bijna klaar had. Vandaag werd ik wakker gemaakt door mijn moeder omdat we moesten eten, als ik ergens een hekel aan heb is het als mensen me wakker maken. Nu is mijn oma er en ga ik dus even gezellig bij haar zitten, straks mijn broer ophalen bij zijn vriendin, hardlopen & wk kijken! Ik heb eigenlijk een best wel baaldagje, ik vertel later waarom. :) Ik ben nu bezig met een nieuwe layout. Wat vinden jullie van de onderste header?

Liefs, Romy

15 thoughts on “Baaldagje

  1. Hoe heb je dat eigenlijk gedaan met diary enso? Ik zou dat ook zo gaaf vinden op mijn site.
    Heel veel sterkte met je baaldagje!

    En wedden, als Nederland wint, dan is je baaldag voorbij (:

  2. Jammer dat je en baaldagje hebt zeg, hopelijk horen we snel waarom! Ook jammer van dat filmpje, maar veel plezier bij het EK kijken! Ik vind de header superleuk, maar die je nu hebt is ook super & past perfect bij je layout!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *