Uncategorized

Helaas geen filmpjes..

Untitled-4
Ik wou vandaag een filmpje uploaden maar helaas ben ik erachter gekomen dat mijn youtube kwaliteit heel erg slecht is. Ik weet dat ik niet in HD upload op youtube (hoe dat kan weet ik echt niet?), maar ik wist niet dat de kwaliteit daarvan zo slecht was. Ik ging gisteren bij mijn oma op de laptop en ik schrok ervan dat mijn beeld schokkerig was en helemaal niet scherp.. Maargoed, dat heeft helemaal niets met dit artikel te maken, ik vroeg me alleen af of iemand er misschien iets vanaf weet haha?
Vandaag moet ik eerst hockeyen en heb ik daarna een verjaardag, al weet ik nog niet zeker of ik er heen ga. 
Wat gaan jullie vandaag doen? 

14 thoughts on “Helaas geen filmpjes..

  1. Balen van je filmpjes, mijn allereerste filmpjes heb ik met dezelfde camera als nu gemaakt maar die staan ook niet in HD, terwijl ze dat nu wel staan.. Beetje vreemd. Die tweede foto is echt mooi!

  2. Wat vervelend! :( Ik ben niet zo'n held met filmpjes, dus ik zou het niet weten sorry. Hopelijk komt het goed en blijf je gewoon filmpjes posten hoor, want die van jou zijn altijd zo leuk! Deze foto's zijn ook mooi. Mooie bloemen!

  3. Echt heel gek dat je niet in HD kan uploaden! Als ik in Movie Maker klik op Youtube (om het filmpje te uploaden) staan er bij mij allemaal 'groottes' van het filmpje en als je op de bovenste klikt, upload ik 'm in 1080p HD. Heel gek dat jij dat niet kunt als het filmpje wel gewoon scherp is op jouw computer..

  4. Ik vind de kwaliteit van je filmpjes anders helemaal niet zo slecht hoor! Wauw, wat een súper súper mooie foto's! Kon ik maar zulke mooie foto's maken! :) Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *