Uncategorized

Hello July, be good.

DSC_0056

Vandaag is het 1 Juli! Aaah, we zijn alweer over de helft van dit jaar. Dit jaar gaat helaas erg snel en daar baal ik van, ik wil nog zoveel dingen doen en bereiken in een erg korte tijd. Vanaf morgen ga ik weer volop bezig met het afwerken van mijn doelenlijst, vandaag zou ik er eigenlijk mee bezig gaan maar dat heb ik niet gedaan omdat ik laat wakker was en het niet allemaal mee zit. Zometeen ga ik een uur met mijn moeder hardlopen, elke keer wanneer ik dus hardloop dan vraag ik me af of dat het het wel waard is. Maar ik wil een doel bereiken en de 4mijl in 35 minuten lopen, na 3x eerder gelopen te hebben wil ik eens een goede tijd.

Vandaag de dag, is ook astronaut André Kuipers weer veilig op aarde geland, ik had gedacht dat hij het niet zou halen en dus zou overlijden. Maar gelukkig is dit niet gebeurd en is hij na een half jaar weer veilig thuis gekomen. 
Er zijn een paar die het al gezien hebben op twitter, maar waarom zou ik het ook niet vragen op mijn blog, ik ben namelijk opzoek naar een blokker treinkaart om naar Jessy toe te kunnen. Ik baal heel erg dat ik er geen heb aangezien ze nergens meer verkrijgbaar zijn. Als je dus een kaart over hebt of iemand weet, mail me, laat een reactie achter het maakt me niet uit. Alvast bedankt! <3
Liefs, Romy

15 thoughts on “Hello July, be good.

  1. HAHAHAHA wat een leuke gedachten over André Kuipers! 'Ik had gedacht dat ie het niet zou halen en dus zou overlijden', het is natuurlijk helemaal niet grappig als dat zo was, maar ik vind het wel grappig dat je dat denkt.

  2. 1 juli, mijn papa & mama's trouw dag, hihi! Ik krijg bij 1 juli altijd zo'n opgelucht gevoel, waarom weet ik niet. Bijna vakantie, zoiets. Het katje/poesje is trouwens ook ontzettend lief! <3

  3. Inderdaad, het is alweer 1 juli. Wat gaat de tijd toch snel. Het klinkt cliché, maar hoe ouder ik word, hoe meer dat bevestigd wordt. Ik wil constante zonnestraaltjes, warmte en cocktails. Zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *