Uncategorized

Hello November

Als ik aan Augustus denk, denk ik aan de herfst, als ik aan November denk, denk ik eerder aan de winter. Vandaag begint er weer een nieuwe maand. Jeetje, de tijd gaat zo snel! Als ik opsta voor een dag school, is mijn eerste gedachte; “ik verheug me erop om vanavond weer in bed te kunnen liggen.” Niet dat ik een hekel heb aan school, maar veilig thuis, de regen tikkend buiten, in een koud bed liggen met enorm veel dekentjes en knuffels.. dat klinkt toch wel heerlijk. En met die instelling gaan de dagen/weken/maanden snel. Jammer. Mijn nieuwe doel is; meer genieten van de dingen om me heen.
Blouse & riempje – kringloop | shirt – C&A | rokje – onbekend | ketting – medaillon markt/ketting Kijkshop | schoenen – H&M

23 thoughts on “Hello November

  1. Oh wauwww, Romy! Deze outfit is echt mijn favoriet! Je blouse is echt heel tof en hele mooie prachtige foto's! ♥ Het gaat inderdaad alweer veels te snel de maand haha!
    liefs

  2. Alweer zo'n leuke outfit! Ik wil heel graag een keer naar de kringloop, vooral door jou, eigenlijk! Ook dit blouseje is weer heel erg tof. En ik vind die schoenen van de H&M ook al zo leuk. Top outfit!
    Liefs, Suzanne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *