Uncategorized

HEMA school collectie!

Ik houd ervan om schoolspullen te kopen, elk jaar doe ik het weer en elk jaar koop ik teveel. Ik heb zo vaak de fout gemaakt met dure agenda’s, terwijl die van de HEMA soms zelfs mooier waren. Dit jaar hebben ze ook weer een superleuke collectie schoolspullen. Ik heb eigenlijk geen spullen nodig aangezien ik geen boeken heb en ik ook geen schriften nodig heb, maar toch kon ik een paar dingen niet laten liggen.
Foto’s maken in winkels blijft lastig, ik weet nooit of het nou mag of niet. Maar als ik het vraag en daarna te horen krijg dat dat niet mag, dan heb ik mijn kans weggegooid. Daarom maar een paar foto’s van het assortiment. Onderaan zie je mijn gekochte Items.
Foto’s mede door Jessy en Sanne.

17 thoughts on “HEMA school collectie!

  1. Leuke spullen hebben ze daar, ik zag een aantal dagen terug de collectie liggen. wauw, echt super leuk! het is dat ik niet meer op school zit, maar anders wist ik wel waar ik mijn schoolspullen ging halen. Waar ik misschien nog wel voor naar de winkel fiets zijn de stempels. Die kan ik goed gebruiken! Van de week maar weer even naar de Hema. Liefs

  2. Ohhh, ik zie dat notitieboekje met "Things to do from now on it's blog" en die moet moet moet ik hebben, haha! Superleuke spullen hebben ze daar, ik moet morgen naar het dorp hier, dus ik ga zeker even langs de HEMA :) Leuke spulletjes!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *