Uncategorized

Herbalife workshop

1
Hetzelfde geval zoals laatst overkwam me nu weer. Ik kwam foto’s tegen over een workshop die ik dezelfde dag had als de high tea. Het is intussen alweer twee en een halve maand geleden dat we de workshop hadden, pfoeh het lijkt echt heel lang zo. Ik probeer mezelf aan te leren om eerder mijn foto’s uit te zoeken en er een artikel over te schrijven, anders is het niet echt actueel meer hé haha. Dus sorry voor dit late artikel, maar ik wou de foto’s en de herinnering toch nog delen met jullie.
Maar goed, dat ter zijde. Charlotte, Bonita, Jessy en ik hadden 11 Juli een workshop van Herbalife. Er kwam een kennis van Jessy bij haar thuis. We kregen allemaal een badje met warm water, een handdoekje & een washandje. 
We hebben allerlei producten mogen uittesten en we hebben een vragenlijst in gevuld voor o.a ons huidtype. Er was één bepaalde crème die echt heerlijk aanvoelde op je huid. En omdat we de producten uittesten op éém helft van je gezicht, hadden we op het gegeven moment allemaal één kant van het gezicht zacht en de andere kant integendeel. 
 Workshops zijn ook te boeken/aan te vragen voor liefhebbers.
 Ook gingen we Aloë Vera drinksiroop drinken, volgens mij vond iedereen het zo’n beetje lekker behalve ik haha.
De vragenlijst. 😀 
Als laatste kregen we een tasje met daarin een visitekaartje, een lotion & een reep. 
Ik zat te twijfelen over de lekker zachte crème voor mijn huid, alleen het was iets te prijzig. Het was weer een leuke ervaring, en ik heb veel geleerd over mijn huid, want eerder was ik er niet bewust mee bezig. 

12 thoughts on “Herbalife workshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *