Uncategorized

Herkent op het hockeyveld

Bezweet, een rood hoofd, een prachtige outfit en een mooi bitje… Ik dacht dat ondanks al die dingen de foto’s die mijn moeder maakte tijdens de wedstrijden wel oke zouden lukken. Haha, nee, pas nu ik de foto’s zie van vorige week zaterdag, zie ik hoe onaardig ik kijk op het veld haha. Heel sacherijnig, terwijl dat helemaal niet zo is. Eigenlijk wou ik de foto’s gewoon even delen omdat ik vandaag ook weer een wedstrijd moet spelen! 
Diezelfde dag van deze wedstrijd kreeg ik een mailtje, echt superleuk om eens te horen dat ik herkent ben! Wow.. Bizar. En toen schaamde ik me even voor hoe ik kijk in een wedstrijd, misschien in het vervolg maar een beetje op letten. 

13 thoughts on “Herkent op het hockeyveld

  1. Wat een leuk mailtje! En toffe foto's. Ik maakte pas foto's van een vriendin van me terwijl ze aan het paardrijden was, dan kijk je ook altijd heel geconcentreerd, haha. Het is trouwens 'herkend' in plaats van 'herkent' ^^.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *