Uncategorized

Het enige waar ik behoefte aan heb, is slapen

Soms heb ik echt het gevoel alsof er ergens geen eind aan komt. Ik moest vandaag weer werken van half 7 tot 1 uur. En ik was bek af dus ben ik op de bank in slaap gevallen, ik had ontzettende hoofdpijn en ik was zo moe. Morgen mag ik gelukkig om 7 uur beginnen, aangezien ik nog maar 15 ben (ik mag dus niet om half 7 werken ;O) Het is vakantie, alleen ik geniet er nog niet echt van. Ik ben wel blij als ik straks mijn loonstrookje zie, want dan kan ik een nieuw mobiel kopen, een camera kopen & een bruine leren schooltas. En oja ik wil ook nog een nieuwe mp3. Tja,, dus mijn geld gaat er al gauw doorheen, maar ik heb het allemaal nodig. Maar ik kan ook gewoon een mobieltje kopen met MP3 erin. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *