Uncategorized

Het enige wat nu ontbreekt in mijn kast

advertorial

Ik kijk in mijn kledingkast.. Laatst is mijn hele kast opnieuw ingericht omdat ik te weinig ruimte had voor mijn kleding, er kwamen nieuwe planken bij en mijn hanggedeelte ging weg (ik heb ten slotte een kledingrekje in mijn kamer staan), omdat de zon af en toe schijnt heb ik mijn kledingrekje in mijn kast staan (anders verkleurd mijn kleding). ‘s ochtends moet eerst mijn kledingrekje eruit gehaald worden, die overigens heel gammel is en dan pas kan ik in mijn kledingkast komen haha.

Ik moet minder kleding kopen, echt waar maar nu was het weer sale en de kringloop en mweh ik kan het niet laten liggen. Als je mijn shoplogs heb bekeken snap je waarom ik het niet kan laten liggen voor die prijs. Mijn kast werd uitgebreid zodat ik meer plaats had om kleding neer te leggen, die plaats is nu helemaal weg. Ik heb teveel kleding dat ik uit moet zoeken en eigenlijk ook weg moet doen, maar ja wat als ik het ooit weer aan kan? (een kwart is helaas te klein, vooral broeken).

En dan denk ik in mijn kledingkast eigenlijk alles wel te hebben, maar nee wat er nog ontbreekt is een simpel vest! Ik heb wel heel veel basic kleding en basis vestjes maar geen lekker vest wat ik altijd wel aan kan. En dan zie ik er één hangen en dan koop ik hem toch niet omdat ik liever jurkjes koop voor dat geld, herkenbaar? Ik koop liever geprinte jurkjes of rokjes dan basic shirtjes of hemdjes, omdat ik die vooral thuis draag. Alsnog ben ik op zoek naar een vest voor een leuk prijsje, zo één als bij www.street-one.nl.

Vooral de middelste vind ik erg leuk, crème, een kleur die eigenlijk overal wel bij past en erg handig voor als het wat kouder wordt. Maar ja nu nog een winkel in de buurt zoeken waar ik er één kan vinden, via internet kleding bestellen vind ik toch altijd wel lastig.

En eigenlijk wou ik al een tijdje een artikel schrijven over hoe mijn kledingkast er nu uitziet, maar het kwam er niet van. Willen jullie nog eens een closet tour filmpje zien? Laat het weten in een comment!

Hoe mijn kast er nu zonder kleding uitziet.

 Hoe mijn kast er eerst uitzag, rechts.

Hoe mijn kast er eerst uitzag, links (toen nog het hangedeelte)

12 thoughts on “Het enige wat nu ontbreekt in mijn kast

  1. Laatst heb ik echt heel veel kleding weggedaan, omdat het niet meer paste. Jammer, maar nu heb ik wel weer veel nieuwe ruimte..
    Je kast ziet er leuk uit !
    x

  2. Ik haal mijn basic vestjes meestal bij H&M en soms kom ik ze ook wel eens bij andere winkels tegen. Erg fijn van die basics, maar ik herken mijzelf ook wel in jouw verhaal dat je liever andere dingen koopt, omdat het veel leuker is. Toch laat ik soms het praktische voorgaan, maar het is moeilijk haha!

  3. Ik heb laatst ook mijn kleding nagekeken maar er is nog steeds 1 kast die ik moet doen. Alleen steeds wanneer ik bedenk van, morgen ga ik daar mee bezig, komen er weer andere dingen tussendoor waardoor ik er niet aan toe kom haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *