Uncategorized

Het lopen in de stad, kijkend om je heen.

eeee

Ik ben echt een duidelijk voorbeeld van een lifestyle blog, haha. Ik blog over alles wat ik tegenkom, over school, over mijn kamer, over het weer.. Gewoon over alles. Zo heb ik vandaag ook weer (vind ik zelf) leuke foto’s! Toen ik namelijk vorige week samen met mijn moeder en oma in de stad liep, bewonderde ik veel etalages. Het is echt heel mooi om tijdens kerst door de stad heen te lopen, alles mooi verlicht en wat ik dus al zei, overal mooie etalages. ‘s avonds valt alles nog meer op, en wat had ik een geluk dat ik mijn camera mee had! Zo kon ik mooi foto’s maken van enkele etalages die me inspireren.

15 thoughts on “Het lopen in de stad, kijkend om je heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *