Uncategorized

Hippiekamer Marieke, hippiebusjes

Hippiekamers, ik kom ze altijd tegen op weheartit, maar in het echt zie ik ze niet. Tja “hippie”, sommigen zien het als in een hokje geplaatst worden, zoals emo’s die geen emo’s genoemd willen worden. Laatst was ik naar Art Carnivale en daar liepen voornamelijk hippies rond, ze hadden dreads, liepen op blote voeten, hadden wijde toffe broeken/kleding aan, dansten gezellig en leuk, maken muziek en zijn relaxt. Zo iemand noem ik Marieke eigenlijk ook, een vriendin van Jessy, ze wilt geen hippie genoemd worden wat ik ergens wel begrijp. 
Samen met Sanne en Jessy ging ik even bij haar naar binnen omdat we nieuwsgierig waren naar haar kamer. En wauw ze heeft echt een enorm leuke gezellige kamer en ik mocht foto’s maken wat ik natuurlijk deed. 
Hippiebusjes, of oudere auto’s vind ik ook zo leuk. Ze hebben iets wat normale voertuigen niet hebben, zo’n lekker vintage laagje. Wanneer ik ze zie en ik de kans heb om een foto te maken dan doe ik dat, ook omdat ik er graag nog eens iets over wou schrijven. Maar helaas kan ik veel foto’s niet weer vinden, deze foto’s zijn allemaal gemaakt in Nijmegen. Het lijkt me tof om in zo’n hippiebusje de wereld rond te reizen, maar nee dat gaat hem vast niet worden haha.
Ookal is dit geen VW busje, het lijkt wel op een hippiebusje hih.

9 thoughts on “Hippiekamer Marieke, hippiebusjes

  1. Leuke 'hippie'kamer! Vooral dat rainbowpixelding op de muur, haha. 😀 Wij hebben trouwens thuis zo'n oude mini, zwart met een wit dakje, mijn tante heeft een lichtblauwe kever en een vriend van mijn ouders nog een oude eend dus ja, ik vind oude auto's ook wel erg leuk ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *