Uncategorized

Hoe ik “vroeger” tekende en nu.

Toen ik in mijn schetsboek keek lachte ik mezelf gewoon uit, erg ja maar als je hieronder kijkt dan snap je wel waarom. Het leek me leuk om hier eens iets over te schrijven, en nu ik weer naar de onderstaande foto kijk schaam ik me echt diep. De tekening is ongeveer 13 maanden geleden gemaakt, de tekeningen daar weer onder zijn 3 maanden geleden gemaakt. Er zit dus 10 maanden verschil tussen de tekeningen, wat een verschil.
Dit laat toch wel zien dat ik af en toe nog wel doorzettingsvermogen heb, want hoe kun je nou ooit trots zijn op de eerste tekening, het is net een kindertekening haha.
Als ik weer eens niet tevreden ben over het resultaat van mijn harde werk, dan kijk ik weer even naar die tekening van een jaar geleden zodat ik weer de motivatie krijg om te proberen om beter te worden.

19 thoughts on “Hoe ik “vroeger” tekende en nu.

  1. wat leuk om te zien! Ik had niet verwacht dat iemand zoveel vorderingen kan maken in een jaar tijd. Aangezien jij altijd al zo mooi tekent dacht ik dat je het al heel je leven deed. Dus er is misschien nog hoop voor mij hihi, Want jij kan echt prachtig tekenen! En ik moet zeggen dat ik die eerste tekening ook leuk vind. Het lijk een soort cartoon, maar wel leuk! Ga zo door zou ik zo zeggen. Want je hebt talent!

    Liefs Anouschka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *