Uncategorized

Hoe magisch post is

 Post, aah I love it! Een mailtje is anders, je kunt het niet vasthouden, op een andere manier bewaren en het voelt minder persoonlijk. Als ik een brief of een kaartje krijg dan kan ik daar superblij van worden! Brieven, vroeger schreef ik er bijna elke dag één voor mijn buurmeisje, en dan kreeg ik een antwoord terug. Superleuk om die brieven terug te kunnen pakken en weer te kunnen lezen, een mail bekijk ik niet terug, je krijgt een nieuw emailadres, de mail is verlopen of je hebt geen internet. Papier kun je vasthouden, dat vind ik persoonlijk veel fijner om te lezen.

Even iets heel anders maar het heeft er wel mee te maken, gisteren lag er zo’n rekenprogramma op school eruit, erg rot (soort van), want we konden geen opdrachten maken.. Er is altijd gezeik met laptops, programma’s, internet.. laat ons boeken kopen om uit te werken, veel fijner en veiliger want zo kun je altijd wat doen. Ik motiveer mezelf meer om uit een boek te werken dan op mijn laptop, tja youtube, blogs en twitter zijn natuurlijk veel interessanter dus dat werkt ook niet.

Post heeft voor mij iets magisch, ik kan me er echt op verheugen om een enveloppe te openen en dan een brief of kaartje te lezen. Ik heb al heel lang contact met Eva en 2 jaar geleden schreven we een dagboek voor elkaar en verstuurden we brieven, deze brief had ze nog liggen en die kwam vorige week binnen. Superleuk om alsnog te krijgen en te lezen!

 Ook hebben zij en haar zusje een Instagram webshop waarop ze armbandjes verkopen, echt heel leuk want ze zijn allemaal zelf gemaakt! Klik hier voor de link van hun webshop.

6 thoughts on “Hoe magisch post is

  1. Hele leuke post Romy!! Post heeft inderdaad wat magisch. Brieven zal ik altijd proberen te bewaren. Zo leuk voor later om terug te lezen! Net zoals deze brieven dus die ik jou nog heb gestuurd! Echt heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *