Uncategorized

Hoe-overleef-ik WINTER doe-boek

Allereerst vind ik post krijgen al geweldig en vooral als je dan zo’n leuk pakketje opent! Ik kreeg de vraag of het me leuk leek om het Hoe-overleef-ik winter doe boek te ontvangen. En natuurlijk leek me dat leuk. “Vroeger” kocht ik wel eens het Hoe-overleef-ik tijdschrift maar na een tijdje werd het me te duur om die en het Meidenmagazine te kopen. Of ik te oud ben? Misschien een beetje.. Ik vind het nog steeds een superleuk tijdschrift, maar de doelgroep is (volgens mij) meer 12 t/m 16 jaar, maar dat betekent niet dat ik het tijdschrift niet zou willen lezen!

De layout van het alle tijdschriften vind ik prachtig, een hele grote inspiratie! “Vroeger” leek het me geweldig om ooit erin te komen staan haha. En nu lijkt het me erg leuk om er bijvoorbeeld stage bij te lopen.

Vandaag een kleine preview van het winterboek (anders dan hoeven jullie hem zelf natuurlijk niet meer te kopen als ik alles al laat zien). Ook zaten er in het pakketje nog 2 schriftjes, een kaartje en een pen! 

Ik kan het nog zo vaak zeggen maar de layout van het tijdschrift, ohhh zo mooi! 
Er staan superleuke ideeën en recepten in.
Ik wil nog steeds zo graag leren breien (ik heb laatst al breinaalden gekocht), hopelijk gaat dit me helpen!
Ik verveel me niet gauw meer, ik heb nog genoeg te doen (of ik het doe is een ander verhaal).. Maar ik vond deze tips altijd heel handig. En oooh nu ik die illustratie zie met heel veel kussens, muziek, een boek.. dan verlang ik er weer naar terug om een hut te bouwen haha. 

12 thoughts on “Hoe-overleef-ik WINTER doe-boek

  1. Ik zou hem niet kopen, ik koop de laatste tijd sowieso niet echt veel tijdschriften meer. Maar dit soort boeken zijn toch altijd heel erg leuk om te bekijken. Vooral de illustraties en de creativiteit. Heel erg leuk.

  2. Ik vind het altijd wel een grappig tijdschrift, mooi vormgegeven en leuk dat er tenminste iets is voor jonge meisjes – iets tussen de Penny en de Glamour (oid) in zeg maar, haha.

  3. Hoe Overleef Ik vind ik super leuk! Ik heb gisteren (eindelijk) een abonnement genomen. Het is het plusabonnement, dus ik krijg er ook zomer- en winter doeboeken bij (als het goed is…) Daarom wil ik graag weten: Wanneer is jou pakketje binnen gekomen? Dan weet ik of ik het winter doeboek misschien ook nog ontvang..
    Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *