Uncategorized

Hoeveel woorden kunnen doen.

10
Gisteren ben ik eindelijk naar de brillen winkel gegaan om mijn ogen te laten testen. De meneer heeft allerlei dingen uitgelegd over sterktes en waarom ik nou altijd hoofdpijn heb, maar dat is allemaal niet van belang. Na een paar testjes heb ik uiteindelijk gekozen voor een bril, niet dat het noodzakelijk is maar ik ben nu wel klaar met mijn vermoeidheid en mijn hoofdpijn. Over 3 weken krijg ik mijn bril en laat ik de bril nog zien in een filmpje met uitleg (denk ik). 
Liefsss, Romy
Misschien kan de NS er een andere tekst neer zetten? komt een beetje anders over, maar misschien ben ik de enige hoor.

19 thoughts on “Hoeveel woorden kunnen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *