Fashion

Hooray, Hooray!

Outfit roze haar - Muchable

Processed with VSCO with a6 preset

Hooray voor gekleurd haar! De toen nog roze haren zijn ondertussen alweer in een ander kleurtje veranderd; paars.

Eindelijk na weer een paar maandjes staat er weer een outfit online! En aan mijn uitgroei is te zien dat het al een tijdje geleden is dat deze foto’s gemaakt zijn, haha. Lieve Anna-Yasmin maakte deze foto’s van mij in Rotterdam (?), tijdens de gekkesokkenmeeting. Ik kwam de foto’s toevallig tegen op mijn computer en ohh wat heb ik zin in mooi weer en fijne zonnige picknicks.

Er zijn een heleboel dingen waar ik zin in heb om met mooi weer te gaan doen, de meetings worden weer aangenamer en de zomerkleding kunnen we straks weer aan zonder 10 lagen erop of eronder haha.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Waar verheug jij je het meeste op wanneer het weer warmer wordt?

 

15 thoughts on “Hooray, Hooray!

 1. oh my, je jas is zo mooi! Ik heb je blog pas net ontdekt, maar echt je hebt een fantastische stijl!
  Zou ik alsjeblieft mogen weten waar je jasje vandaan komt? Ik zoek al zo lang naar de perfecte jas en volgens mij is dit hem 😉

  1. Ik heb deze een keer tweedehands gescoord voor een paar euro in een kringloopwinkel! Maar je hebt soortgelijke jasjes/blouses ook wel bij de Episode denk ik! 😀

   1. Thanks voor je reactie!
    Whohie wat goedkoop haha, ik moet ook maar eens bij Episode gaan kijken. Helaas woon ik een beetje ver weg van Amsterdam, maar in Groningen of zo zijn natuurlijk ook wel kringloopwinkels en tweedehands kledingwinkels.
    Oké, maar in elk geval dankje :)

     1. Oh ja stardust ken ik inderdaad. Heb je misschien nog andere leuke tips qua kringloopwinkels? 😉

     2. Uhmm, je hebt ook zo’n “mijn tafel” winkeltje, waar je een tafel kan huren om je spullen op te verkopen, ik heb daar deze week een leuk shirtje weten te scoren. En natuurlijk de 5(?) mamamini’s zijn nog steeds geweldig, Goudgoed vind ik over het algemeen wat minder maar soms kun je daar ook een pareltje vinden. :) Wat betreft vintage winkels heb je Recessie die ook leuke dingen verkoopt maatja wel wat prijziger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *