Uncategorized

Huh? Het is december?

Naamloos1
Nee… Ik kan het bijna niet geloven maar het is 1 December! Dit jaar.. Zooo snel. Ik begrijp niet waar de tijd blijft.. Over 4 weken begint er alweer een  nieuw jaar, ik snap het echt niet. 
Vandaag zien jullie weer heel veel foto’s die ik deze week allemaal op Instagram gezet had. 
Instagram; Muchables
Lieve youtubers ontmoet bij Samyra | pennyboarden en longboarden haha | stopmotion | met Sean | Hannie heeft dreadies | post wegbregen | met lieve Josephine | opweg naar huis met mooie zonsondergang.

 Hockey | outfit voor de meeting | de vrouw tegenover mij in de trein had een gameboy | reizen met een longboard is niet fijn | haha ik vroeg of ik even een foto mocht maken van haar gameboy | youtube sinterklaas meeting | pennyboard van Samyra.

Dammnn ik word elke ochtend weer wakker met zo’n mooie zonsopgang | klaar met hardlopen voor hockey | “vieren” dat het hardlopen voorbij is | Mandy nam haar fiets mee naar school | Hanneke en Amber gingen pannenkoeken bakken | school | er waren weer lesbezoekdagen op school.

15 thoughts on “Huh? Het is december?

  1. Weer zulke leuke foto's! Ik vind dit echt zo'n leuk artikel altijd, hihi :) 2013 is inderdaad veels te snel voorbij gegaan, mijn dagen vliegen voorbij sinds ik stage loop haha! Grappig van die gameboy zeg, die heb ik ook nog thuis liggen :)
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *