Uncategorized

I dit it

16
Zondag was het dan zover.. Ik liep eindelijk de 4mijl, daar train je dan een half jaar voor. Ik ben niet tevreden met de uitslag, ik baal ervan dat ik niet de tijd heb behaald die ik eigenlijk had willen lopen. Ik had heel graag in 35 minuten willen lopen, alleen ik heb er helaas 5 minuten langer over gedaan.. Ik heb ontzettend pijnlijke blaren door mijn schoenen, omdat die nog niet ingelopen waren helaas. Ook zijn Melina en ik helaas niet samen over de finish gekomen, vanwege de enkel van Melina. 
Duss.. Tja wat ik wel knap vind is dat ik aan één stuk door heb gelopen, en nooit een pauze heb ingelast. Maar jaa,, nu komt het dus.. Ik heb er 40 minuten over gedaan. Volgend jaar maar weer meedoen, dit was mijn 4de keer dat ik meedeed. Volgend jaar word mijn 5de keer en laatste keer denk ik haha.
Ik heb de avond ervoor een shirt gemaakt met daarop mijn blognaam. De eerste keer heb ik gefaald door een verkeerde beschrijving, maar de tweede keer ging wel goed. Nu is mijn shirt wel mooi geworden, ik ga hem dragen op meerdere hardloopevents, als ik nog ergens aan mee ga doen. 
Veel foto’s heb ik niet, dus alleen maar van ervoor. Dat komt doordat ik mijn ipod niet mee had, dus maar één foto van een fotograaf. 
Ik ben dat rare meisje met haar armen omhoog, haha.

Met lieve Melina.

33 thoughts on “I dit it

  1. Topppperd! Zo ontzettend goed. <3 Als ik dat deed viel ik serieus al na een tijdje neer, haha. En je hoeft helemaal niet van jezelf te balen door die 5 minuten, je hebt het super gedaan joh. Wees een beetje trots dat mag wel hoor. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *