Uncategorized

I love post!

DSC_0006
Vanochtend ben ik gezellig met mijn ouders op pad gegaan naar Tolbert, mijn vader had nieuwe broeken nodig en dus gingen we even langs de kringloop om al mijn schoenen die ik niet meer draag en nog wel goed zijn weg te brengen. Binnenkort ga ik nog weer eens heen omdat we heel veel boven hebben staan wat nog uitgezocht moet worden. 
Deze week kreeg ik 4 pakketjes of nah ja 4 dingen met de post, ik vind het altijd zo leuk om post te ontvangen en ik was dus ook heel blij toen ik de brievenbus opende en mijn vader mij er wakker voor maakte vanochtend (al was ik daarvoor ook al wakker gemaakt). 
Zie hieronder wat ik allemaal gekregen heb! Ik ben gisteren nog even de stad geweest en heb ringen gekocht, ik ga het filmpje nog eens overnieuw maken over de shoplog van Zwolle en daar komen de ringen ook in!

21 thoughts on “I love post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *