Uncategorized

I love sweaters

c800x737

De winter mag dan wel bijna voorbij zijn, alsnog een artikel met mijn favoriete kledingstuk! Niet dat ik dit het mooiste kledingstuk vind, maar wel het lekkerste kledingitem in mijn kast. Helaas de winter gaat voorbij (wat de meesten als een opluchting zien), maar ik baal ervan.. Niet meer genieten van de open haard, een warme kop thee omdat het buiten zo koud is, schaatsen, sneeuw, warme chocolade melk (oke nee dat lust ik niet, het gaat om het idee), wanten, mutsen en dikke sjaals. Ja ik ga het missen, vooral de lekkere warme truien die je aankunt, het bedekt alles en je voelt je er echt veilig in. Hieronder een aantal truien die ik echt heel graag had gewild. Op één of andere manier vind ik dit soort truien alleen bij kringlopen of op internet.

Sweater love

Blog sweaters

20 thoughts on “I love sweaters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *