Uncategorized

I love writing and drawing

wwwww

Het is best raar. Maar ik houd van schrijven, (buiten het feit om dat mijn handschrift echt te lelijk is). Ik vind het superleuk om dagboekjes bij te houden (ook al houd ik het nooit lang vol), deze keer houd ik alweer 2 reisdagboekjes bij voor mijn vriendinnen sanne & eva, ik vind het alleen lastig om elke dag erin te schrijven haha. Maar goed, ik schreef vroeger heel veel brieven naar mijn beste vriendin (sanne) daar maak ik nog een foto van haha, ik ben fotofreak ineens. Nu schrijf ik haast geen brieven meer naar haar, ze is nu op vakantie, meestal schrijven we elkaar brieven als ze weg is of als ik weg ben maar helaas is dat dit keer niet meer zo. Ook heb ik getekend in mijn agenda & mijn reisdagboek dus:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *