Uncategorized

I want to marry my bed

Ik mis mijn roze haar, de verf gaat er zo snel weer uit. Ik heb nu alleen nog een oranje, warme gloed in mijn haar (die ik overigens wel mooi vind), maar roze vind ik ondanks mijn uitgroei mooier. Ik dacht eraan om misschien fel roze te kopen en langzaamaan zal het dan pastelroze worden.

 Blouseje – onbekend | vest – kringloop | rokje – H&M | ketting – sieradenkistje.nl | schoenen – Sammydress.com | hoofdkransje – Ebay

24 thoughts on “I want to marry my bed

  1. Ik zeg doen, echt waar. Het staat je werkelijk zó zó ontzettend leuk. Ik denk dat best weinig mensen roze haar kunnen hebben maar bij jou is het zó geweldig!! Echt heeeeeel erg gaaf en uniek etc. Is daar niet iets op te bedenken, dat het er zo snel uit gaat? Andere verf ofzo, of ergens mee mengen of misschien weet de kapper iets? Blond is ook prachtig bij je hoor, maar roze is toch echt zo'n stoer ding snappie :)

  2. Rooom ik vind het zo leuk!
    Jij hebt zo'n mooie en fijne eigen stijl om naar te kijken, je straalt uit dat je helemaal jezelf bent.
    Zo leuk om naar te kijken en het terug te zien in je foto's.
    You Go Girl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *