Fashion

If you are not living this moment, you are not really living

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Op de laatste outfitfoto’s die ik plaatste had ik nog grijs/lichtblauw haar. Het jammere aan een wisselende haarkleur is onder andere dus dat het meteen opvalt wanneer ik oudere outfits wil inplannen. Jullie krijgen dus de komende weken af en toe lichtblauw en af en toe roze haar te zien, haha.

Op dit moment ben ik nog in Engeland, ik heb niet de meest spectaculaire outfits mee, maar omdat de omgeving zo mooi is, is het zelfs outfitfotowaardig.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset
Ik ben nog op zoek naar mooie nieuwe outfitlocaties, wat vind jij een mooie locatie? 

13 thoughts on “If you are not living this moment, you are not really living

  1. Bizar hoe elke kleur jou staat! Je roze haar is weer onwijs tof en vind ik super goed bij je passen ook :) Doet me een beetje denken aan “Amy Valentine”, ken je haar? Een Engelse blogster die al jaren onwijs tof roze haar heeft! Inmiddels heeft ze er ook blauw in laten verven maar vind het wel heel gaaf :)

  2. Aaah jeetje, wat vind ik jou toch tof! Ik reageer niet zo vaak, maar na het zien van deze foto’s, moest ik wel even een berichtje achterlaten haha! Bizar hoe goed elke haarkleur jou staat :) Ga zo door! x

  3. Wat een prachtige foto’s! Ik vind je haar zo tof staan bij dit vest, twee van mijn favoriete kleurtjes. Ik heb bij mij in de buurt niet bepaald fantastische locaties, maar ik zou zó graag een keertje foto’s willen maken tegen een knalroze/blauwe/gele (wat voor kleur dan ook eigenlijk, als ‘ie maar fel is) muur! Dat soort foto’s maken me altijd heel blij, hihi.

  4. Wauw leuk zeg! Die locatie is inderdaad mooi. Dat roze haar met je gele vest, ik zou dat zelf niet zo snel doen ofzo, maar staat eigenlijk best tof! En love je roze haar nog steeds. Ik heb sinds een weekje grijs haar, ben er helemaal blij mee XD

  5. Wauw, je haar is fel op deze foto’s zeg! Mooi dat roze bij het geel van je vestje :) (Maar ik vind je zilveren haar stiekem net iets mooier hihi. Dat staat je echt zo leuk!!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *