Uncategorized

If you can dream it, you can do you it!

5
Dit is mijn eerste bericht die ik schrijf via mijn nieuwe laptop, een macbook! Een rib uit mijn lijf maar hopelijk is dat het waard. Afgelopen nacht was ik bij Janine van Afashionwayoflife.nl, ik slaap een nachtje bij haar en vandaag gaan we naar Amsterdam voor de fashionweek! Ik moet nog heel erg wennen aan deze laptop, zo heb ik deze foto’s bewerkt op de laptop van Janine haar ouders want dit gaat me nog niet zo goed af met dit besturingssysteem haha. 
Ik heb erg veel zin in vandaag, veel foto’s maken, filmen en vanavond met Kim van thefashionscript.nl naar Utrecht en bij haar ga ik logeren :) 

 Shirtje, vestje – Takko fashion | rokje – H&M | schoenen – All star | bandana/zakdoek – Zeeman

15 thoughts on “If you can dream it, you can do you it!

  1. Zo leuk dat je dan gewoon bij bloggers (dus vriendinnen) een nachtje blijft slapen! Heel gezellig lijkt me dat. En een macbook, zo fijn! Je outfit staat je prachtig (zolas altijd, slijm slijm, haha, maar het is wel zo)
    Liefs,

  2. Leuke outfit! Veel succes met de nieuwe laptop, lijkt me inderdaad wel even wennen ja. Ik heb ook zo'n zin in de fashionweek en morgen bloggersmeeting, jeeeuj leuk :)

  3. Gaaaaf Room!
    Een tip voor je Macbook: Ik gebruik Fotor om foto's mee te bewerken. Een ontzettend fijn en niet al te ingewikkeld programma en gewoon te downloaden in de appsstore!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *