Uncategorized

Baaldag

DSC_0287
Ik baal, alweer. Haha, ik moet vandaag de hele dag werken! Van 9 uur ‘s ochtends tot 5 uur ‘s avonds. Hier heb ik dus echt geen zin in hé, ik heb helemaal geen zin om naar de AH te gaan. Laatst moest ik spiegelen (na een jaar er te werken hé) en toen kwam er een persoontje naar me toe, zegt hij (terwijl ik nog maar op de helft was); dit moet voor 7 uur gespiegeld zijn, terwijl ik nog maar facking 10 minuten de tijd had! En daarna ging zo’n andere gast zeggen toen ik mijn urenbriefje wou laten tekenen; heb je je pad afgekregen? Ik; ja, wilt u het nog even checken (sarcasme)?.. “Nee hoor ik vertrouw je wel, maar zullen we het toch nog even samen bekijken?” Als je daar zo blij van wordt.. “Ja,, deze ananas blikjes staan niet goed..” Hoezo niet? “Ja dit schap is helemaal leeg.” Duhhh,, als je dat niet besteld dan is het leeg ja.. “Spiegel dat maar even dan ben je klaar.” WTF Ik was klaar, hij weglopen met mijn urenbriefje, en ik gewoon maar wat neergezet in dat vak, ja ik wil gewoon naar huis.. Hun probleem als het dan verkeerd staat. En nu moet ik dus 8 uur lang daar zijn! Aaah.. 
Nah ja, over een maand ben ik jarig en als ik dan niet achter de bakkerij sta of achter de kassa mag dan ga ik er gewoon weg! Zoek ik wel een ander baantje, desnoods kranten lopen.. 😐 Want vullen doe ik zowieso niet, ik kan toch niet alles tillen dat doet ontzettend pijn aan je rug op het gegeven moment..
Tja, wish me luck 😉
Liefs, Romy
Deze brief kreeg ik van Kiek, zo lief! Op de terugreis van de meeting kwamen we erachter (Myrthe, Kiek & ik) dat we in dezelfde trein zaten! Alleen helaas was er geen plek meer met zijn allen bij elkaar. Dus gingen Kiek en ik smsen, toen had ze het over een artikel over roodharigen, vandaar dat erbij & een prachtige tekening van haar <3 Binnenkort komt er nog een brief naar haar terug, eerst examens hihi.

10 thoughts on “Baaldag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *