Creative, Lifestyle, Personal

Ik gaf voor het eerst een workshop!

workshop

workshop-snorfabriek-illustreren

Gisteren was het zo ver, ik ging voor het eerst een workshop geven! Ik heb me een week lang best wel zenuwachtig gevoeld (al was daar gelukkig door de hoeveelheid schoolwerk niet veel ruimte voor, thanks school ;)). Maar gelukkig kon ik het samen met Jessy doen wat het al een stuk minder spannend maakte. In mijn achterhoofd bleef vooral de gedachte dat ik een aantal jaren geleden nog huilend wegliep bij een presentatie en dat ik helemaal niet kon presenteren. Ik wist vooral niet goed hoe te beginnen en twijfelde of 2,5 uur niet veel te lang was voor een workshop. Zo raar over wat voor dingen je dan gaat twijfelen haha. Maar uiteindelijk wou ik mij niet laten tegenhouden door de onzekerheid en angst door gewoon in het diepe springen. En op het moment zelf ging alles vanzelf, twijfels om niets dus!

We organiseerden de workshop in de prachtige Flowkas in de Snorfabriek waar we ook ons kantoortje hebben en het is ook nog eens een fijne fotografiewaardige locatie. Al met al bleken mijn twijfels echt nergens voor nodig te zijn want ik ben enorm tevreden met hoe de workshop gisteren is gegaan! Ook vond en vind ik het zo bijzonder dat de workshop helemaal vol zat en dat we zelfs best wel veel mensen hebben moeten afwijzen omdat het “uitverkocht” was. Daarom komt er ook gauw weer een nieuwe workshop!

We hebben zoveel leuke en positieve reacties ontvangen er zijn mooie creaties gemaakt, heel bijzonder en leuk!  Het was in ieder geval een succes en ik kijk met een fijn en goed gevoel terug op deze eerste workshop, ik kan niet wachten tot de volgende. Maar eerst is er komende zondag het Snorfestival, ook in de Snorfabriek waar ik mensen live ga portretteren! 😀

 

workshop-snorfabriek-illustreren2 workshop-snorfabriek-illustreren3

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

workshop-snorfabriek-illustreren4 workshop-snorfabriek-illustreren5 workshop-snorfabriek-illustreren6 workshop-illustratief-portrettekenen

Processed with VSCO with a6 preset

workshop-snorfabriek

De foto’s zijn gemaakt door Jessy Kneefel

Heb jij ooit een (illustratie) workshop gevolgd? Of ben je al eens in de Snorfabriek geweest?

13 thoughts on “Ik gaf voor het eerst een workshop!

  1. Owh wat grappig, ik wist helemaal niet dat je daar ook je werkplek had, wij zaten er met het festival ook! Ik vind het zo een fijne plek! Volgende keer als je een workshop geeft, ga ik mijn best doen er bij te zijn! :)

  2. Wat tof dat je deze workshop hebt gehouden en dat er zoveel mensen op af kwamen 😀 het ziet er ook echt gezellig uit op de fotos! Ik heb nog nooit zo’n soort workshop gevolgd maar het lijkt me heel leuk om eens te doen :)

  3. Waaauw! Wat super tof dat je dit gedaan hebt. Knap ook zeg, dat je je over je twijfels en je angst heen hebt gezet. De foto’s zien er ook prachtig uit trouwens. Als zo’n workshop een keer bij mij in de buurt gegeven zou worden, lijkt het me ook echt heel erg leuk om deel te nemen. Komt er ook nog een artikel met resultaten van deelneemsters? Daar ben ik stiekem ook wel heel erg benieuwd naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *