Uncategorized

Ik ging naar een kerstfair

 Gisteren vierde ik kerst met mijn familie, het was heel gezellig en natuurlijk schrijf ik daar nog een artikel over. Helaas liep kerst iets anders dan gepland, mijn moeder ging door haar rug helaas, alsnog was het een fijne kerst maar het is rot om je moeder met pijn te zien, hopelijk gaat het gauw beter. Vandaag ga ik eigenlijk niets doen, ‘s avonds gourmetten, verder een dagje lui zijn (nu het nog kan) haha.

Alweer een tijdje terug, of nou ja 10 dagen geleden ging ik samen met mijn moeder naar een kerstmarktje in het bejaardentehuis 2 straten verderop. Per toeval zag ik dat er een kerstfair was en het leek me leuk om er een kijkje te nemen. Nu kom ik opzich erg laat met mijn artikel, maar helaas kwam het niet eerder uit en nu is het nog kerst! Vandaag de foto’s van de kerstfair en ik wens jullie natuurlijk allemaal een fijne 2de kerstdag toe, hih!

9 thoughts on “Ik ging naar een kerstfair

  1. Prachtige foto's! Nu heb ik heel veel zin in suikerspin, haha! Wat rot voor je moeder zeg, hopelijk gaat het wat beter! Nog een prettige tweede Kerstdag en geniet er lekker van!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *