Uncategorized

Ik ging naar een schuurverkoop

De eerste keer dat ik eens naar een schuurverkoop ging.. Een dorpje verderop zijn er wel vaker schuurverkopen maar meestal besteed ik niet veel aandacht aan die advertenties. Toen ik in de supermarkt was en ik een advertentie zag voor zaterdag leek het me leuk om er met mijn oma heen te gaan! 
Zaterdag gingen we er dus heen, ik had verwacht dat er voornamelijk dure dingen te koop waren omdat ze het in de advertentie erover hadden dat er veel brocante was. Uiteindelijk na een tijdje gekeken te hebben zag ik een spiegel met 2 kasjes eraan die ik echt heel mooi vond, voor €7,50 kocht ik hem, echt heel goedkoop! Als mijn vader hem opgeknapt heeft dan komt hij op mijn blog. Ik had het kastje voor 15 euro willen kopen maar gelukkig zei ze lager haha!
Echt heel vreemd, pas toen ik mijn foto’s terug keek zag ik dat ik heel veel dingen helemaal niet gezien heb. Zo zag ik een spiegel, een naaimachine en een mooi service… Echt heel vreemd want wanneer je fotografeert kijk je heel anders tegen dingen aan. 

14 thoughts on “Ik ging naar een schuurverkoop

  1. O, wauw, gaaf! Alleen die poppen, brr! Als ik van school naar huis fietst, kom ik langs een huis waar bovenin een aantal porseleinen poppen het raam uitkijken. Nee, nee, daar ben ik niet zo van! Verder wel echt ontzettend tof zo'n schuurverkoop! 😉

  2. Die porselijnen poppen zijn echt eng haha, mijn moeder spaarde ook van die poppen. Gelukkig heeft ze die poppen op een dag allemaal weg gegooid, ik kreeg er de kriebels van. De spullen zijn by the way echt tof haha, ik hou van zulke kleine prulletjes. ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *