Uncategorized

Ik heb je gemist

Untitled-4
Gisteren, ohh wat was het een heerlijke dag. Ik liep door de stad heen en iedereen was vrolijk (of ik was zelf gewoon overenthousiast en probeerde daarmee iedereen te beïnvloeden, oke nee haha. De terrasjes zaten weer vol en iedereen was veel blijer dan anders wanneer ik in de stad loop (of ik heb het me verbeeld, maar volgens mij niet). Mijn humeur is echt zeer beïnvloedbaar door het weer, ook door andere dingen hoor maar nu viel het op. Gistermiddag hebben we met de klas een middag buiten gezeten naast ons lokaal en liedjes gezongen, ohh en dat lekker in de zon. Wat wou ik nog meer op dat moment? Eigenlijk niets, met mijn zonnebril op (die ik nog net op het nippertje niet vergeten ben om mee te nemen naar school) in de zon liedjes zingen.
Nu lig ik haast te kwijlen voor mijn laptop, kijkend naar de mooie foto’s van mijn vorige vakantie. Och zon, ik heb je gemist.  
Dat is nou jammer, net op deze afbeeldingen is het bewolkt. Maar het gaat om het idee; warmte, het strand & de zee <3.

15 thoughts on “Ik heb je gemist

  1. Ik word ook altijd vrolijk als de zon weer schijnt en de lente begint! Op dit moment heb ik al mijn zomerfoto's voor me en hoop echt dat de zomer heel snel komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *