Uncategorized

Ik heb jullie hulp nodig, wat gaan we doen?

SDC10005
Mijn school zit vol verassingen, maar dat hadden jullie ook wel door. Voor een workshop; ondernemen moeten we in groepjes iets bedenken om te gaan doen met de hele klas. Alleen.. nu zit ons groepje in een soort dip, we weten niet waar we heen willen met zijn allen. Het moet in Groningen zijn, wat ook nog wel lastig is omdat de meeste lezers niet in het noorden wonen.
Maar wat ik met dit bericht wou vragen, is of iemand misschien een activiteit weet om te gaan doen met onze klas? Het moet in het noorden zijn en het duurt maar een uur. Een kunstenaar? naar een kunstatelier? een ontwerper? het maakt niet uit. Misschien iemand een leuk idee? 
Deze tekening heb ik niet gemaakt maar is gemaakt door; Sabine Vos.

13 thoughts on “Ik heb jullie hulp nodig, wat gaan we doen?

  1. De simpele dingen? Bowlen, uit eten, lekker op stap met zijn allen. Voor de wat andere dingen? Wij zijn laatst met zijn allen naar het foto museum geweest, dat was erg tof. Dus misschien een museum? Of iets die kant op?

  2. misschien kun je naar het groninger museum, stripmuseum of de fotogalerie groningen gaan?
    wat ook leuk is, is om een eigen pinhole fotocamera te maken en dan te gaan fotograferen! er is vast wel een ontwikkelkamer op een kunstschool toch? ouderwetse supermooie foto's :) dat doe ik nu ook met kunst en he tis echt superleuk.
    trouwens als je nog eens wat wil afspreken, sms me maar! je hebt het zo druk de laatste tijd en ik heb nou niet echt de behoefte altijd het initiatief te nemen 😉
    x sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *