Creative

Ik verkoop mijn illustraties!

Processed with VSCO with se3 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Voor degenen die mij volgen op Instagram is dit natuurlijk al weer oud nieuws, sinds kort verkoop ik namelijk kaartjes met mijn illustraties erop! Op dit moment heb ik 2 verschillende setjes met 5 kaarten die ik verkoop via Instagram voor 3,50 inclusief verzending. Omdat ik van verschillende mensen hoor dat ze de kaartjes niet konden vinden op mijn blog (wat klopt), besloot ik er toch een artikel aan te wijden. Ik heb nog maar een paar setjes kaartjes over want sinds een week zijn ze ineens enorm snel gegaan, superleuk!

Oh en voordat ik het vergeet te zeggen; als tijdelijke actie krijg je er een klein portretje van jezelf erbij meegestuurd in het thema van mijn muchablenl account op Instagram!

Wil jij nou een setje kopen? Stuur me een mailtje naar muchable@hotmail.nl of stuur mij een DM op Instagram (muchables).

Processed with VSCO

Processed with VSCO with se3 preset

Heb jij nou een heel leuk idee of mis jij iets wat je nooit op een kaartje ziet staan, laat het me weten! :)

6 thoughts on “Ik verkoop mijn illustraties!

  1. Enorm gaaf dat je ze nu verkoopt! Ik denk nog even na, maar misschien stuur ik je snel wel een mailtje. Vind ze écht heel gaaf! Creativeling ben je toch ook. Geef mij ook eens een stukje daarvan, haha!

  2. Aaah Romy ze zijn ZOOO leuk. Vooral dat laatste setje. Ik denk dat als ik mijn loon weer krijg, dat laatste setje ga kopen. Ik mail je daar nog wel over!
    Liefs Sonia

  3. Ik heb ze vandaag binnen gekregen. Super leuk! Ga ze over de hele wereld versturen met postcrossing dus mooi reclame voor je! En verdiend want ze zijn echt leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *