Creative

Ik verkoop nieuwe setjes kaarten!

Processed with VSCO with hb2 preset

Een hele week kwam er geen artikel online, of nou ja wel langer zelfs. Dag in en dag uit ben ik namelijk bezig met mijn afstuderen waar ik helaas veel stress van had/heb. Ik hoop deze week mijn onderzoek af te kunnen sluiten waardoor ik hopelijk niet meer nachten door hoef te werken. Maar dat ter zijde!

Ik heb namelijk weer nieuwe kaarten in de verkoop! Ik heb ze vanochtend op Instagram gezet waarna ik nu al 32 setjes verkocht heb, zo bizar. Vorige keer heb ik alle 45 setjes verkocht maar ik had niet verwacht dat het nu alweer zo’n groot succes zou worden! Een setje is nog steeds 3,50 incl verzending  (wel geef ik mensen nu de mogelijkheid om eventueel €0,70 extra te betalen omdat de vorige keer 3 van de 45 mensen een melding hebben gekregen dat er te weinig gefrankeerd was, en dus bij moesten betalen).

Wil jij nou een setje kopen? Stuur me dan een berichtje via Instagram (muchables) of stuur een mailtje naar muchable@hotmail.nl. Oh en de actie van een gratis portretje is nog heel even! :)

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Welk thema of welk onderwerp zou jou leuk lijken om op een kaartje te zien?

9 thoughts on “Ik verkoop nieuwe setjes kaarten!

 1. POEZEN!!! Ik ben dol op poezen en heb er zelf 4. Poezen bij iemand op schoot, poezen in de tuin, poezen die in een plantenbak liggen, poezen die azen op een onbereikbaar vogeltje.. noem maar op!
  Je kaartjes vind ik echt heel leuk, ik ‘houd je in de gaten’!
  Groeten,
  Margot (Putoet)

 2. Oh Romy, ik word ZO BLIJ van je kaartjes! Je hebt echt talent voor illustreren! Ik best graag eens een setje kopen, gewoon om aan de muur op te hangen ofzo. Ik geloof dat ze nu alweer uitverkocht zijn alleen, maar ik heb nog wel even geduld hoor :) Superleuk hoe goed het loopt ook trouwens!

 3. super leuke kaartjes!!! je youtube kanaal is ook super leuk en je bent super creatief! <3
  je moet echt bij de flow solliciteren als dat kan ofzo je kan super mooi schilderen en tekenen. wou dat ik dat kon!
  xx-janneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *