Creative

Illustratie / Sinterklaasfeest!

Sinterklaas

Sinterklaas

Yay! Het is eindelijk 5 december! Vroeger was het een dag waar ik lang naartoe leefde en wanneer het dan eindelijk 5 december was, stond ik op met zenuwen en die bleven tot na pakjesavond. Maar eigenlijk was de voorpret alleen al heel leuk, schoentjes zetten en tijdschriften verknippen om onze verlanglijstjes aan te vullen.

De dagen na pakjesavond was ik zoet met alle cadeautjes die ik had gekregen. Het was ook altijd geweldig om 1 cadeautje mee naar school te mogen meenemen en om dan iedereen zijn/haar cadeautjes te zien.

Maar hetgeen wat ik het allerleukste vond op pakjesavond, was dat je met je familie samen was en de gezellige sfeer!

Sint illustratie 1

Wat is jouw leukste herinnering aan pakjesavond?

6 thoughts on “Illustratie / Sinterklaasfeest!

  1. Wat een ontzettend vrolijke illustraties. :) Ik vind de gezelligheid van het samenzijn ook altijd heel erg leuk met Sinterklaas. Maar ik vind het ook altijd leuk om te zien hoe mensen creatief zijn geweest. Bijvoorbeeld bij het maken van een surprise/gedicht/het kopen van cadeautjes voor een bepaald bedrag.

  2. Wij vieren het al jaren niet meer. Ik heb dit jaar voor het eerst Sinterklaas gevierd met vrienden, het sinterklaas spel. Was super gezellig en op deze manier zou ik best ieder jaar Sinterklaas willen vieren.

    1. Ah wat leuk dat je het weer eens gevierd hebt! Ik heb het vorig jaar voor het eerst eens gedaan in de vorm van een spel, heel leuk om eens te proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *