Creative

Illustration // Autumn essentials

Illustratie herfst 2

Illustratie herfst 2
Het is over minder dan een maand al winter, wow, waar blijft de tijd? De herfst is mijn favoriete seizoen, al krijg ik het toch elke keer weer voor elkaar om op het mooiste moment van de herfst op reis te gaan. Zo heb ik dit jaar weer 3 weken gemist van de prachtige herfst en heb ik zelfs nog geen boswandeling kunnen maken. Maar gelukkig is de herfst nog niet voorbij en heb ik voor jullie een herfst illustratie voor jullie en tja zeg nou zelf, als je alle items van het lijstje hebt ben je toch al bijna klaar voor de winter?

Hebben jullie zin in de winter? & Waar kan jij nou echt niet zonder in de herfst/winter?

Illustratie herfst 1

Wil jij nou meer illustraties zien of een illustratie van jezelf?  Klik dan hier.

29 thoughts on “Illustration // Autumn essentials

  1. Zo leuk je illustratie stijl, heel lief en met warme kleurtjes! Wat fijn dat herfst je favoriete seizoen is! Hopelijk kun je er nog even lekker van genieten :). Ik kan echt niet zonder mijn sjaal in de herfst – zonder ga ik de deur gewoon niet uit, haha. Een warme, okergele sjaal, van wol!

  2. Ah dit is zo ontzettend leuk! Heb altijd bewondering voor mensen die dit kunnen. Wat super leuk dat je ook andere mensen natekent. Hoe werkt dat precies, moet ik je dan even een mailtje sturen? Lijkt me leuk als deel van een logo!

  3. Wat een super leuke illustraties maak je!

    Ik hou heel veel van de herfst en misschien nog wel meer van de winter.
    Het kan mij niet koud genoeg worden, haha. Niet zo’n hele populaire mening, maar goed!

  4. Wat grappig… Ik kom er net achter dat ik je al een hele tijd op Instagram volg omdat ik je foto’s zo mooi vind, maar ik nog nooit een kijkje heb gekeken op je blog, maar wat is je blog leuk zeg!! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *