Uncategorized

Illustration // Fashion wishlist!

fashion-wishlist

Hoewel ik nu zo’n 2/3de deel van mijn kleding verkoop ben ik toch nog dagelijks aan het shoppen via internet haha! Ik ben nu erg fan van kraagjes, elk jurkje met een kraagje wil ik het liefste kopen, ook staat er nu een hoge short op mijn wishlist, ik draag eigenlijk weinig broeken maar een hoge short vind ik wel superleuk! De festival looks spreken me steeds meer aan en van bloemenkransen kun je er niet genoeg hebben! Met een zonnehoed over straat doe ik nog niet super gauw, maar een bescheiden hoedje vind ik een outfit ook helemaal af maken. Hoewel ik mijn kleding nu verkoop houd ik de kortingscodes goed in de gaten, waaronder kwam ik een kortingscode van Zalando tegen waarbij je weer 10 euro korting krijgt, weer een reden om te bestellen nu haha.

Wat staat er nog op jullie fashion wishlist?

8 thoughts on “Illustration // Fashion wishlist!

  1. Wat heb je het weer leuk getekend, je hebt echt talent Romy! Bij de meeste dingen op je wishlist denk ik ook hebbenhebbenhebben, haha. Ik wil voor de zomer nog heel graag een floppy hat, maar ik heb 'm nog niet gekocht omdat ik hem nu toch niet opkan, want op school mag je geen hoed op in de les. En bij de H&M zijn ze al gauw iets van 12 euro, en dat vind ik toch best veel.

  2. Schattig weer die tekeningetjes! Hoge shorts vind ik ook altijd super leuk, ik heb er een paar uit een vintage winkeltje, super tof maar verschillen zo snel van prijs!

  3. Wat heb je weer leuke tekeningen gemaakt Romy, ik vind ze altijd zo leuk om te zien! Ik vind jurkjes met kraagjes ook super leuk. Rond deze tijd van het jaar (en vooral met dit weer) krijg ik echt zin om allemaal zomerkleding te kopen: shortjes, vrolijke hemdjes en bikini's! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *