Uncategorized

Illustration // Girls hate..

1f

Elke week verschijnt er een artikel geschreven en getekend door mij op Anne Solveig haar blog, dit artikel gaat elke week over een ander onderwerp, deze week het onderwerp; “Girls hate..”

Er zijn zoveel dingen waar we allemaal wel bij denken; hier heeft vast elk(e) meisje/vrouw last van. Vandaag een paar van die dingen op een rijtje, waar we ons enorm aan kunnen storen en het overkomt ons elke keer weer. Bij gebrek aan ideeën of herkenbare dingen (want ja ik vergeet natuurlijk op die momenten om het op te schrijven), vraag ik mijn klasgenoten om raad, wat zijn voor hun nou typisch meiden struggles? Onderbroekranden en behaarde benen waren voor hun dan toch wel het ergste, allebei heb ik daar weinig last van omdat ik altijd een panty draag haha. Overigens zijn scheuren en ladders in panty’s niet altijd slecht, het geeft vaak wel iets tofs aan je outfit, maar dan moet het wel in een goede gelegenheid zijn. 

Kortom, er zijn zoveel dingen waar jij je vast ook wel in herkent en aan stoort, laat het me weten want ik ben erg benieuwd!

9 thoughts on “Illustration // Girls hate..

  1. Ik vind je tekeningetjes zo leuk Romy, je hebt echt talent! Dit is heel herkenbaar vooral elastiekjes zijn echt de vijand wat haar betreft. Ook ladders zijn heel vervelend, meestal doe ik niet lnager dan 1 of 2 dagen met een panty!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *