Uncategorized

Illustration // Ik heb een zwak voor…

24ezymq

Het is echt al een hele tijd geleden dat ik een illustratie op mijn blog plaatste, en juist dat vond ik zo leuk om te doen! Ik kon alleen niet meer de tijd ervoor vinden om te tekenen, ik probeer het nu vooral onderweg te doen en ik hoop dat ik weer elke week op woensdag een illustratie in een bepaald onderwerp kan plaatsen! Ik zie op mijn macbook ineens dat de kleuren heel anders zijn en de achtergrond niet mooi egaal wit is, volgende keer ga ik proberen dat anders te doen!

Deze week het onderwerp; ik heb een zwak voor. Het uitwerken van dit onderwerp was niet erg moeilijk, ik heb voor veel dingen een zwak. Eten, eigenlijk de grootste van het rijtje! Dan nog; foto’s maken, mijn hele omgeving zou dit meteen zeggen. Verder wordt ik zo vrolijk van baby’s en dieren en natuurlijk alles onder het genot van een kop thee!

 Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden dat ik weer tekeningetjes ga plaatsen, ook naar welke onderwerpen jullie leuk lijken om te zien!

10 thoughts on “Illustration // Ik heb een zwak voor…

  1. Jaaaa, je tekeningetjes zijn altijd geweldig! Voor mij is eten ook wel mijn grootste zwakke punt. En de laatste tijd heb ik echt onwijs veel zin in foute hamburgers. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *