Uncategorized

Illustration // Mode flaters

Anne-Solveig-8

Elke week verschijnt er een artikel geschreven en getekend door mij op Anne Solveig haar blog, dit artikel gaat elke week over een ander onderwerp, deze week het onderwerp; “Mode flaters”

Mode flaters, wie kent ze nou niet? Natuurlijk verschillen de meningen hierover, want iedereen vindt gelukkig andere dingen mooi. Ik had op Instagram gevraagd wat jullie nou een echte mode flater vonden en ik kreeg als één van de eerste dingen te horen; witte leggings & sandalen met sokken.. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik ook ooit Uggs had (of nou ja de neppe versie), die tijd wil ik liever vergeten haha. Gelukkig mogen we allemaal dragen wat we willen, maar er blijven altijd een paar dingen die je zullen storen, zo kan ik ook nog steeds niet begrijpen dat mensen te kleine shirtjes dragen of leggings als broeken. 

Wat vind jij nou echt een mode flater, wat zou jij nou nooit aandoen of waar stoor jij je aan? Ik ben heel benieuwd naar jullie comments en misschien verwerk ik jullie ergernissen wel in mijn volgende tekeningetje :)

20 thoughts on “Illustration // Mode flaters

  1. Weer heel leuk gedaan meid! Ik vind het een mode flater als je je niet naar je figuur kleed.. Dus een veel te strak shirtje waar je alle vetrollen kan tellen..
    Liefs

  2. Wat heb jij een leuke tekenstijl zeg!
    Ik vind dat leggings ook geen broeken zijn en strings boven de broek… Neh, doe maar gewoon niet :p Je hebt ook van die felgekleurde uggs, vind ik ook niet mooi…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *